48e Landelijke Jeugdshow Laren

Onze jeugd heeft de toekomst

Onderstaande brief van de Jeugdshow brengen we graag onder uw aandacht.

De ‘Landelijke Jeugdbondsshow Laren Gld’ kent u hoogstwaarschijnlijk wel. Of omdat u er al jaren aan deelneemt met uw jeugdleden of via facebook, Instagram, www.jeugdshow.nl en publicaties in Kleindier Magazine.

Het kan ook zijn dat u nog minder bekend bent met onze unieke Jeugdbondsshow Laren Gld. De Landelijke Jeugdshow is meer dan alleen een kleindierenkeuring. Het is een echte SHOW zoals de naam het al zegt. Het is de KLN -NBS Bondsshow voor de jeugd, elke derde zaterdag van september is het weer zover. En dat komende editie al voor het 48e jaar, 21 september 2024!

Ondersteun uw jeugdleden

De Landelijke Jeugdbondsshow Laren biedt u als club een kant en klare dag voor uw jeugdleden, of dat er nu één, twee of meer jeugdleden zijn. Omdat het organiseren voor u van een speciale activiteit voor uw jeugd niet altijd eenvoudig is, biedt de Jeugdbondsshow u alle kansen iets voor en met uw jeugdleden te ondernemen.

Hoe mooi zou het zijn als uw vereniging samen met uw jeugdlid of jeugdleden een grandioze dag kunnen beleven. Met jonge sportfokkertjes en liefhebbers onder elkaar. Samen op pad met dieren en meedoen aan de Jeugdbondsshow. Uw jeugdleden verdienen die aandacht en ondersteuning.

We hebben weer een mooie keurdag in voorbereiding. Een goed gevulde prijzenpot, een keuring die je live beleeft, hier direct vragen kunt stellen aan de keurmeesters en misschien wel Nederlands kampioen kunt worden. Gaaf toch?

Thema-aankleding

Daarbij is er een gevarieerd nevenprogramma voor de kinderen, vermakelijk en leerzaam. En wat dacht u van de entourage? Elk jaar is er een thema verbonden aan de show en in die stijl wordt de tentoonstellingshal en de entree uitgedost. Soms zelfs de keurmeesters ook! Dit jaar is het thema:

Olympische spelen! Een droom voor elke topsporter om daar aan mee te kunnen doen. Voor uw jeugdleden hoeft dit niet bij een droom te blijven. Zij kunnen naar de kleindier Olympische Spelen in Laren.

De Landelijke Jeugdshow Laren is een evenement waarbij de jeugd centraal staat. Daar horen uw jeugdleden ook bij. Kunnen we u welkom heten?

Verenigingsbeker

Als club kun je deelnemen aan de onderlinge competitie tussen de kleindierverenigingen. Voor de beste drie clubs zijn er prijzen te vergaren. Altijd spannend, welke club presteert het beste en gaat er met de beker naar huis? Vanwege de kans dat verenfokkers niet mee kunnen doen zijn de regels voor wat betreft het aantal deelnemers uit 1 club versoepeld.

Fotogalerij

Verenfokkertjes kunnen er toch bij zijn door het opsturen van een leuke foto van henzelf met een mooi dier. Alle ingezonden foto’s worden op A4 formaat opgehangen in de hal.

Kom in actie!

We moedigen u aan contact op te nemen met al uw jeugdleden om samen op 21 september naar de Landelijke Jeugdbondsshow Laren te gaan om deel te nemen aan de 48e Jeugdshow Laren.

Vraagprogramma’s zijn vanaf half juli beschikbaar op www.jeugdshow.nl Uiteraard kan er digitaal worden ingeschreven. Jeugdleden ontvangen allen een vraagprogramma thuis.

We zien u graag op de ‘Landelijke Jeugdbondsshow Laren’ tot 21 september 2024!

Met een hartelijke groet,
Namens de ‘Landelijke Jeugdshow Laren Gld”
Marjan Holmer-Vriezekolk, secr./pennm.

VPKV