Stem op VPKV

Nee, we zijn geen politieke partij begonnen, maar we doen wel mee met een actie van Garvo. Onlangs heeft u op de website en in de nieuwsbrief kunnen lezen dat VPKV deelnemer is. In de afgelopen weken hebben velen de video van Garvo bekeken.
In totaal waren het zeker 8000 unieke views en dat betekent dat er dus minimaal €8000,- in de pot zit.

In deze volgende fase, die loopt t/m 28 maart a.s., moet VPKV zoveel mogelijk stemmen binnen halen. Hoe groter ons aandeel in de stemmen, hoe groter ons aandeel in de pot. Daarom vragen we u dus om te stemmen op VPKV. Dat doet u door op deze website te kiezen voor VPKV en uw e-mail adres op te geven. Vervolgens krijgt u een mail van Garvo met een activatie link. Pas als u op de link geklikt hebt is uw stem bevestigd en telt deze mee.

U kunt per e-mail adres eenmaal stemmen, maar als u meer mailadressen heeft ….
En u heeft vast ook familie, vrienden, buren en kennissen, die ook allemaal een mailadres hebben en die hebben ook weer familie en vrienden. Kortom, u snapt hoe het kan werken.

Hieronder vindt een korte video met uitleg hoe u kunt stemmen. We hopen uiteraard dat we met z’n allen een mooi bedrag binnen kunnen slepen. Oh ja … stem voor 28 maart!

VPKV